foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Hune-Blokhus Cykeludlejning

Disse cykler kan du leje hos os.

Cyklerne ...

Vi har cykler til konkurrencedygtige priser

Priser ...

Bestil dine cykler her.

Bestil nu ...

Åbningstider

Man - Fre: kl. 10 - 17
Lør: 10 - 16
Søn: kl. 10 - 14

og efter aftale
Ring til Merete 2578 8620

Oplevelser på cykel

Idéer til brug af cyklen i ferielandet.
Lad bilen stå og nyd det fantastiske område - tæt på både skov og strand.

  • Sommerlandet er ofte hårdt belastet af mange biler. Brug derfor cyklen hver dag f.eks. til bageren efter morgenbrød eller til købmanden efter indkøbet.

  • Kommer I til området med offentlige transportmidler. Bustoppestedet i Hune ligger ca. 50 m. fra Hune-Blokhus Cykeludlejning. Lej en cykel og evt. en trailer til bagagen, og I er klar til en dejlig ferie.

  • Nyd skoven ved Hune og Blokhus på cykel. Ta' hele familien med og nyd stilheden og roen - og der er ingen biler i skoven. Prøv "Cykeltur i skoven". Turen er ca. 9 km, og den er markeret med grønne cykelskilte i skoven. På turen kan I f.eks. se det gamle egetræ kaldet Kongeegen, og nyde en pause ved de skønne skovsøer.

    Se brochuren "Cykeltur i skoven" - Download her.

  • Ta' en dejlig tur fra Hune/Blokhus på cykel til nabo-badebyen Løkken. Turen til Løkken cykles ad stier gennem sommerlandet med de mange sommerhuse. I cykler i en fantastisk natur, hvor I bl.a. kan nyde skov, flotte udsigter over klit og hav, og meget andet smuk natur.
    Hold en god frokostpause i Løkken inden turen går hjemad. I kan vælge at cykle hjemturen langs vores dejlige brede sandstrand fra Løkken til Blokhus. Det er en oplevelse at cykle langs en så fantastisk strand. I kan også vælge at hjemturen skal gå ad Hovedvej 59, hvor der er cykelsti.
    Turen hver vej er ca. 19 km.