foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Hune-Blokhus Cykeludlejning

Disse cykler kan du leje hos os.

Cyklerne ...

Vi har cykler til konkurrencedygtige priser

Priser ...

Bestil dine cykler her.

Bestil nu ...

Åbningstider

Man - Fre: kl. 10 - 17
Lør: 10 - 16
Søn: kl. 10 - 14

og efter aftale
Ring til Merete 2578 8620

Mountainbikes - MTB

NYHED: MTB ture med guide.

Hvert år indkøber vi nye MTB. MTB i en superkvalitet i mærket GT og Conway. Perfekt til en god tur i skoven eller en sej tur ad vores stisystem gennem sommerhusområdet langs kysten.
Motion på 2 hjul. Junior kan også være med, for vi har MTB i alle størrelser.

Naturstyrelsen har i 2012 lavet en mountainbike rute i Blokhus Klitplantage. Ruten er lavet i samarbejde med lokale mountainbikere og den viser, at Blokhus Klitplantage har et spændende kuperet terræn at byde på. Ruten er ca. 11 km, og rigtig godt markeret. Download turen her. 

Derudover har vi udarbejdet 2 specielle MTB-ruter på ca. 12 og 24 km. Ture rundt i sommerhusområdet omkring Hune og Blokhus. Download her.

Turene er lavet i samarbejde med en lokal cykelentusiast. Ruten er lavet som en speciel MTB-rute, hvor der mest cykles ad stier/grusveje og næsten ikke på asfalt. Turen kan dog også cykles på almindelige cykler, dog skal dækkene ikke være tynde.
På turen opleves naturen på tætteste hold. I kommer rundt i områder, hvor der ligger mange sommerhuse, ad stier hvor I har en flot udsigt over Vesterhavet, og turen slutter med en lille tur ind i den statsejede plantage. Så spring på cyklerne.

 Conway MTB gt 1 

I Saltum har vi motionsklubben "Saltum Trim". Saltum Trim er en selvstændig klub med lidt over 100 medlemmer.

Er du på ferie i området, er du velkommen til at cykle sammen med dem. Besøg klubbens hjemmeside her. Saltum Trim